Автор | Съобщение |
---|
???? Гост
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Чет Фев 16, 2012 8:33 pm | |
| |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Чет Фев 16, 2012 8:34 pm | |
| Добре от къде мога да си намеря такъв тип картинки? |
|
| |
Меропа Морт
Брой мнения : 964 Join date : 03.01.2012 Age : 29 Местожителство : On the wings of a risen angel
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Чет Фев 16, 2012 8:34 pm | |
| - Код:
-
[img]http://fc05.deviantart.net/fs70/f/2011/279/a/3/animated_novo_step_by_step_by_pantherasonya-d4c15vu.gif[/img] ами по принцип, за да ти излезе картинка, линкът не тряба да е към сайта, в който се съдържа, а към самата картинка.. а за да сложиш нея, цъкаш на нея с дясно копче, properties и копираш оттам | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Чет Фев 16, 2012 8:37 pm | |
| Ми на мен не ми излиза пропъртис като кликнах върху лъвът. |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Чет Фев 16, 2012 8:38 pm | |
| |
|
| |
Меропа Морт
Брой мнения : 964 Join date : 03.01.2012 Age : 29 Местожителство : On the wings of a risen angel
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Чет Фев 16, 2012 8:39 pm | |
| невъзможно, всяка картинка си има такова нещо. дясно копче, най-отдолу. ако ти е на български компа, може да се казва свойства или нещо от рода... за нищо!!!!
Последната промяна е направена от Меропа Морт на Чет Фев 16, 2012 8:39 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Чет Фев 16, 2012 8:39 pm | |
| Нали е много готино, ся няма да спра да поствам за да мога да си го гледам |
|
| |
Меропа Морт
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Чет Фев 16, 2012 8:40 pm | |
| хахах, ако някой път искаш да го смениш, просто ми кажи, пак ще направя кода. ьД дааа, много е готин!!! | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Чет Фев 16, 2012 8:44 pm | |
| ОФ, нещо съм в творческа форма, ма админите правят секс в момента евентуално и няма как....освен ако не превърна Арадел в шизофреничка. |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Чет Фев 16, 2012 8:47 pm | |
| Брей, брей....ква е тази Анжелiна която се вързва на акъла на Виктор?Да не е случаийно сляпа и глуха :D :D |
|
| |
GorgeousNightmare
Брой мнения : 895 Join date : 30.01.2011 Местожителство : Plovdiv
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Чет Фев 16, 2012 9:23 pm | |
| Оф Гергано........без коментар просто. Лъжа е това - аз гледам филм той спи.
ПС: Няма как на Майки да е разказвача щото тя тръгна на някъде, но никъде конкретно не се е спряла. Да си избере една дестинация и да стои на нея и ще я поеме Тедо. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Чет Фев 16, 2012 9:33 pm | |
| Аз се шегувах просто бееее....няма нищо лошо в това хората да се обичат!Не се сърди сега, не съм го казала ис грам лоши чувства! |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Пет Фев 17, 2012 11:20 pm | |
| Здравейте на всички. Сори, че няколко дни ме нямаше, както бях писал преди, беше ми зле. Но за щастие вече съм добре. Имаме нов потребител. Добре дошъл Диларон. П.С. Гери много хубав подпис имаш. :P |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Пет Фев 17, 2012 11:56 pm | |
| Нали? Един човек, да ми направи комплимент значи!А пък с какви мъки го сложих.... Иначе супер, че си на линия вече!Вече всички ни мина грипа, така, че можем да закрием сезона на боледуванията.Сега следват парковете, градинките и биричките |
|
| |
poli_dreamz Admin
Брой мнения : 3308 Join date : 16.01.2011 Age : 36 Местожителство : Plovdiv
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Съб Фев 18, 2012 12:16 pm | |
| Още е рано за паркове, ама усещам, че скоро и това ще стане :) | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Пон Фев 20, 2012 9:07 pm | |
| Страх ме е да творя...във всяко едно нещо което правя аз отдавам част от себе си.Страх ме е един ден да не остана празна.Да тръгна из света и част по част да събирам себе си, да събирам моите истории.Те са написани на отделни листове, бели, без редове и е оставено място под всяка една с цел някой да продължи историята, да добави нещо от себе си.Или пък да я допишем заедно.Вървя, а около мен вятъра е подгонил различни листове...различни истории, никъде не намирам моите.Или ако попадна на нещо лично, то то е старо и пълно с правописни грешки.Гола съм, а по тялото ми изникват букви, сякаш невидима ръка твори по него с черно като катран мастило, букви избиващи от душата ми....Букви превръщащи се в думи, а думите в изричения...нямам химикал, нито лист в себе си.Цялото ми тяло е покрито с чужди истории, толкова нагъсто написани, че не мога да видя собсвената си кожа.Започвам да плача, сълзите ми се стичат бавно като есенни листа и попиват мастилото.Стават черни като демони щом се смесят с него.....Думите се размиват по тялото ми, заприличват на отворени кървящи рани.Вместо кръв, текът сълзи. А, аз продължавам да вървя, оставяйки след себе си капки кърваво мастило, търсеща моите истории.Може да не са на лист, а да са на нечие тяло, тогава трябва да открия този някой...който пази моята история. |
|
| |
Меропа Морт
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Чет Фев 23, 2012 6:16 pm | |
| - aradel написа:
- Страх ме е да творя...във всяко едно нещо което правя аз отдавам част от себе си.Страх ме е един ден да не остана празна.Да тръгна из света и част по част да събирам себе си, да събирам моите истории.Те са написани на отделни листове, бели, без редове и е оставено място под всяка една с цел някой да продължи историята, да добави нещо от себе си.Или пък да я допишем заедно.Вървя, а около мен вятъра е подгонил различни листове...различни истории, никъде не намирам моите.Или ако попадна на нещо лично, то то е старо и пълно с правописни грешки.Гола съм, а по тялото ми изникват букви, сякаш невидима ръка твори по него с черно като катран мастило, букви избиващи от душата ми....Букви превръщащи се в думи, а думите в изричения...нямам химикал, нито лист в себе си.Цялото ми тяло е покрито с чужди истории, толкова нагъсто написани, че не мога да видя собсвената си кожа.Започвам да плача, сълзите ми се стичат бавно като есенни листа и попиват мастилото.Стават черни като демони щом се смесят с него.....Думите се размиват по тялото ми, заприличват на отворени кървящи рани.Вместо кръв, текът сълзи.
А, аз продължавам да вървя, оставяйки след себе си капки кърваво мастило, търсеща моите истории.Може да не са на лист, а да са на нечие тяло, тогава трябва да открия този някой...който пази моята история. Ех, че красиво...! - Цитат :
- Брей, брей....ква е тази Анжелiна която се вързва на акъла на Виктор?Да не е случаийно сляпа и глуха :D :D
Ами тя е някаква свалячка... едва ли го харесва толкова, колкото за спорта. Д: | |
|
| |
GorgeousNightmare
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Чет Фев 23, 2012 6:41 pm | |
| Важно е да се спортува все пак :Д Ти и с него трябва да пишеш нали знаеш :) А ся аз ще пиша къде те отвежда Геш ама след малко :) | |
|
| |
Меропа Морт
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Чет Фев 23, 2012 7:03 pm | |
| | |
|
| |
poli_dreamz Admin
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Чет Фев 23, 2012 7:11 pm | |
| Търсенето на скъпоценности започна :Д | |
|
| |
Меропа Морт
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Пет Фев 24, 2012 4:33 pm | |
| сега да пиша ли или да чакам, докато геш ме отведе някъде? | |
|
| |
GorgeousNightmare
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Пет Фев 24, 2012 5:15 pm | |
| Той вече те отведе бе душа. Виж на хълма в пътя на смъртта :) | |
|
| |
Меропа Морт
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Пет Фев 24, 2012 5:47 pm | |
| | |
|
| |
poli_dreamz Admin
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Съб Фев 25, 2012 11:22 am | |
| Хахах няма нищо. Само не забравяй, че очаквам и постовете с Виктор, че и него трябва да го развиваме. | |
|
| |
Меропа Морт
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! | |
| |
|
| |
| Спам!!!!!!!! | |
|