Някой може ли да познае без да гледа в гуугъл или някъде другаде певицата от коя група е? Еволюция или деградация за момичето?
Меропа Морт
Брой мнения : 964 Join date : 03.01.2012 Age : 29 Местожителство : On the wings of a risen angel
Заглавие: Re: Музика Вто Сеп 11, 2012 7:40 pm
Омг, ТАТУ О.о
Деградация. В смисъл, и преди бяха провокативни, но за разлика от сега не беше курвенско. Особено ми беше неприятна частта, дето си показваше гащичките, сигурно отчаяна да печели фенове. Вярно, че и преди се е събличала по бельо на концерти, но тогава не ми приличаше на плиткоумна кифла, дето само може да се размножава. Така де. Пък и ако разбираш от руски и гледаш клиповете на песните им.. имаха смисъл, за разлика от сега.
???? Гост
Заглавие: Re: Музика Вто Сеп 11, 2012 9:11 pm
Провокативна хммм няма спор че е такава като имаш на предвид че е и майка на 2 деца. Да събира така фенове хмеее тва е Русия. Там политиката им е малко по различна от тази в България.
Ако Юлия не се дереше всеки път Нас не да гонят все още щяхме да се любуваме на групата :)
Меропа Морт
Брой мнения : 964 Join date : 03.01.2012 Age : 29 Местожителство : On the wings of a risen angel
Заглавие: Re: Музика Вто Сеп 11, 2012 9:31 pm
Оо, Лена пък е станала страхотна <3 <3 И песента, и клипът, и текстът много ми харесват,, направо егойрохйохй3о4х!!! МНОГО приятна изненада!! А ти какво мислиш за промяната при Юлия?
???? Гост
Заглавие: Re: Музика Вто Сеп 11, 2012 10:36 pm
Станала?Станала ти сериозно? Та тя кога не е била страхотна? От двете винаги тя е била по сладката
А що се отнася до Юлия хммм изглежда точно като една Поп изпълнителка. В този клип няма какво да си крива душата изглежда доста секси. Но не знам не е моя тип :)
Заглавие: Re: Музика Вто Сеп 11, 2012 10:48 pm
Да де, неправилно се изразих. Тя винаги си е била страхотна, просто и соловата й кариера е прекрасна <3
А Юлия като гледам още залага на лесбийството. Забелязах още в предната песен. А всъщност клипът на All Because of You по някои неща много ми прилича на all about us. : D Абе какво да ти кажа. Песничките й са ритмични, с онези захващащите се мелодийки, като летните хитове, но не са нищо особено и нямат кой знае какво съдържание. Не може да се мери с Лена. :Д
???? Гост
Заглавие: Re: Музика Вто Сеп 11, 2012 11:41 pm
По точно ПР агента и иска да залага на това. Голяма работа според мен. Важното е че Юлия не може да я познаеш в последния и клип. Дост се е разхубавила не е като едно време.
???? Гост
Заглавие: Re: Музика Нед Сеп 16, 2012 11:50 pm
Една мега яка песничка от преди да се родим всички!
[center]Will you, will you love me tomorrow? So Will You, Will you stay with me today? Will you, will you be here tomorrow? So Will You, you remember yesterday?
poli_dreamz Admin
Брой мнения : 3308 Join date : 16.01.2011 Age : 36 Местожителство : Plovdiv
Заглавие: Re: Музика Съб Сеп 22, 2012 5:54 pm
Хайде и от мен нещо като сме почнали
Гост Гост
Заглавие: Re: Музика Пон Сеп 24, 2012 7:10 pm
poli_dreamz написа:
Хайде и от мен нещо като сме почнали
Влюбих се в тази песен ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- За да не е спам...