Автор | Съобщение |
---|
???? Гост
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Сря Фев 08, 2012 6:50 pm | |
| Ох нещо много популярен станах :D. Защо да е странно да има повече мъжко присъствие във форума. Според мен това си е съвсем нормално , даже се учудвам колко малко момчета има. А anonymouz сега направо в града ли да пиша или ... |
|
| |
GorgeousNightmare
Брой мнения : 895 Join date : 30.01.2011 Местожителство : Plovdiv
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Сря Фев 08, 2012 7:12 pm | |
| Направо аз ще ти отговоря на въпроса. Да пиши в Роузкилл в приемната зала, където ще те изпитат или той или аз. А колкото до момчетата точно това ме радва, че имаме едно ново, защото са ни малко. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Сря Фев 08, 2012 7:18 pm | |
| Мерси за отговора :) Ми ок! Ся ще пиша... |
|
| |
poli_dreamz Admin
Брой мнения : 3308 Join date : 16.01.2011 Age : 36 Местожителство : Plovdiv
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Сря Фев 08, 2012 7:30 pm | |
| За теб винаги :) А ти от къде си на колко си име а у - нормалните въпроси задавам от чисто любопитство :) | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Сря Фев 08, 2012 7:35 pm | |
| |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Сря Фев 08, 2012 7:37 pm | |
| Казвам се Митко на 16 съм.Живея в Хасково. Абе, хора кажете някаква песен, че у нас е доста тихо. |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Сря Фев 08, 2012 7:41 pm | |
| Зависи по какъв стил си падаш...аз в момента слушам някаква индианска песен...иначе си слушам рокче и като се напия с модераторката ни избива на чалга.Но се случва рядко. Та, аз съм Гери и съм на 19 от Пловдив. |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Сря Фев 08, 2012 7:48 pm | |
| Ами попринцип аз слушам всичко без чалга. И като пусна една песен я пускам да се върти отначало и отначало и супер много ми стои една песен и ся всичките дет слушах ми са втръснали. |
|
| |
poli_dreamz Admin
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Сря Фев 08, 2012 7:49 pm | |
| Аз ся съм на вълна Остава. Не знам дали ги харесваш. Колкото до чалгата подчертавам, че наистина се случва доста рядко. Иначе тук всички сме от Пловдив, а в Хасково съм си казала, че ще отида някой ден на разходка. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Сря Фев 08, 2012 7:57 pm | |
| Ммм.. аз съм голям фен на българската музика. Остава Остава :D. Ми ако искаш ела даже и у нас да спиш, aко е за повече от един ден :D. |
|
| |
poli_dreamz Admin
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Сря Фев 08, 2012 7:59 pm | |
| Хахах ей тва е тепърва се познаваме и вече си издействах къде да пренощувам. Късметлийка ли съм или какво Ще стане само да се стопли времето, че си е ебало майката с тея снегове. | |
|
| |
Fate Admin
Брой мнения : 1391 Join date : 18.10.2011 Age : 36 Местожителство : Plovdiv
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Сря Фев 08, 2012 8:02 pm | |
| Днешно време, така става.Няма кафенце, няма нищо... направо идвай да спиш в нас | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Сря Фев 08, 2012 8:05 pm | |
| :D Аз нямах това предвид. :D Иначе кажете нещо за себе си. Само вие знаете за мен :) |
|
| |
Fate Admin
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Сря Фев 08, 2012 8:08 pm | |
| Абе само да вметна усещате ли че всичките сме някви супер самовлюбени а само Меропа и Ерагон са с аватари - картинки ... emotaaaaaaaaaaaaaaaa Toва е достатъчно за нас, аз отивам да пиша :) Btw, 23/m/pld ... | |
|
| |
poli_dreamz Admin
| |
| |
Fate Admin
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Сря Фев 08, 2012 8:23 pm | |
| Гери, накиснал съм доматите във вряла вода да омекнат за утре Момко, дано ти е интересно тук.Не съм най-красивият и бързо пишещ разказвач ама ще се постарая :D | |
|
| |
poli_dreamz Admin
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Сря Фев 08, 2012 8:28 pm | |
| Мите няма се плашиш и аз ще ти се намесвам от време на време така че е почти невъзможно да ти е безинтересно, но все пак.... | |
|
| |
???? Гост
| |
| |
GorgeousNightmare
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Сря Фев 08, 2012 8:59 pm | |
| Брех ти си третия човек, който казва същото. Дали наистина сме толкова добри Явно Да. Радвам се! | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Сря Фев 08, 2012 9:10 pm | |
| Не ги лъскай така, наи-вече Поли , защото обича да яде мозъци.Много я бива да бърка в съзнанието на хорта, даже понякога се чудя защо е некромансър, а не нукса.Иначе Тед, аз съм подготвила курнишончета, ма те са само за Джована Аз пък ся съм 12ти клас, вечната ученичка...и обичам да правя много незаконни неща.Аз предлагам да редуваме форумните срещи, един път тук, един път в Хасково!Аз съм била там в еднп зведение на центъра, празнувах нова година...хубав град и евтии таксита. |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Сря Фев 08, 2012 9:12 pm | |
| Ма как яко използвам "аз" формата, а? Кажете ми , не се ли обичам |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Сря Фев 08, 2012 9:15 pm | |
| Аз ся си казвам каквото мисля :P. Ем виждал съм и по евтини таксита. Иначе наистина не са от най- скъпите.В кое заведение си била - баркод? |
|
| |
GorgeousNightmare
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Сря Фев 08, 2012 9:18 pm | |
| Ми каква друга форма да използваш ми обясни :Д Аз за себе си лично в трето лице не обичам да говоря. А и още от сега предупреждавам, че утре лично аз няма да пиша цял ден поради обясними причини. Може би Тедо евентуално сутринта. После има почивка и ще е по-айляк. Колкото до идеята ти за срещите аз съм За с две вдигнати ръце. | |
|
| |
Fate Admin
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Сря Фев 08, 2012 9:21 pm | |
| Аз имам друга идея.Хайде да си намерим форумци от цялата страна и да обикаляме всеки път ... ще е супер яко! Иначе да, утре сутринта ще ударя 1-2-3 поста със сутрешното кафе, но после се заемам да направя сайта на форума да му ударим малко реклама :D | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Сря Фев 08, 2012 9:25 pm | |
| А така Тед, сложи наша снимка с Поли...да видиш как на опашка ще се редят за форума.хахах |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! | |
| |
|
| |
| Спам!!!!!!!! | |
|