Автор | Съобщение |
---|
GorgeousNightmare
Брой мнения : 895 Join date : 30.01.2011 Местожителство : Plovdiv
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Сря Фев 08, 2012 9:27 pm | |
| Геринце това е най-добрата ти идея за вечерта | |
|
| |
Меропа Морт
Брой мнения : 964 Join date : 03.01.2012 Age : 29 Местожителство : On the wings of a risen angel
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Сря Фев 08, 2012 9:31 pm | |
| Абе хора, ако станат повече потребителите, как ще смогвате да сте разказвачи на всички?? Това ми се струва адски трудно! Д: | |
|
| |
Fate Admin
Брой мнения : 1391 Join date : 18.10.2011 Age : 36 Местожителство : Plovdiv
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Сря Фев 08, 2012 9:34 pm | |
| Ще пуснем Герито..тя с тая абстиненция, спокойно може да се справи с 5 човека на ден..сама | |
|
| |
Меропа Морт
Брой мнения : 964 Join date : 03.01.2012 Age : 29 Местожителство : On the wings of a risen angel
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Сря Фев 08, 2012 9:35 pm | |
| Не се и съмнявам! | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Сря Фев 08, 2012 9:40 pm | |
| Олеее , да, да,да-ПРИЕМАМ.Това ще е все едно да ми връчат Оскар!!!!! Искам да благодаря на семейството и психиатъра ми, благодарение на тях стигнах до тук! |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Сря Фев 08, 2012 9:42 pm | |
| Оххх докарах ги тези 10 реда :D. Хора как правите толкова дълги постове. Иначе може наистина да намерим хора от цялата страна , даже може да са някакви чужденци, който говорят български :D. Гери може да я направите още сега. :)
Последната промяна е направена от Ерагон Флейър на Сря Фев 08, 2012 9:43 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
poli_dreamz Admin
Брой мнения : 3308 Join date : 16.01.2011 Age : 36 Местожителство : Plovdiv
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Сря Фев 08, 2012 9:43 pm | |
| Ахахахах психиатър а? И на него ще му разбъркам мозъка без проблем, все едно разбивам каша с миксер. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Сря Фев 08, 2012 9:44 pm | |
| Тогава постовете ще звучат така: Аз бутна масивно врата и и гледах две нуксове спели...А не звучи особено приятно нали :D |
|
| |
Меропа Морт
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Сря Фев 08, 2012 9:54 pm | |
| Ба, дълги... Виж последните ни с Поли и ще видиш колко са дълги :Д:Д | |
|
| |
Fate Admin
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Сря Фев 08, 2012 9:58 pm | |
| Ерагон, дългите постове са най-лесното нещо..свиква се .. аз в началото правех по 2-3 реда ама с времето си тръгва :D Пускай си музика която те настройва според момента който искаш да пресъздадеш...аз така един път писах час и половина, после останах доста приятно изненадан | |
|
| |
Меропа Морт
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Сря Фев 08, 2012 9:59 pm | |
| Пък и то невинаги има възможност да са толкова дълги. Примерно, ако реакцията на другия човек трябва да дойде веднага. Като има описания, мисли и такива неща, е по-лесно.. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Сря Фев 08, 2012 10:42 pm | |
| ОМГ! Много съм горд със себе си. 33 реда пост. :) Това мисля, че е доста добре. Всъщност бях пуснал съвсем друг тип характер от този който пресъздавах. Вижте на Калин Вельов - 7 пъти :D Доста по - различен е характера от този в поста. |
|
| |
Меропа Морт
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Сря Фев 08, 2012 10:44 pm | |
| Е, то и героите са си хора.. Не винаги действат по начина, по който би трябвало.. нали? :ДД: | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Сря Фев 08, 2012 10:46 pm | |
| Дам! Защо питаш? Оф имам чувството че и този пост трябва да е дълъг вече. :D |
|
| |
Fate Admin
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Сря Фев 08, 2012 10:49 pm | |
| Ерагон, видя ли че не е трудно с дългите постове? :D така се почва...
аз обаче ще ви оставям тъй като утре ще е тежък ден :D
сутринта ще се реванширам :) | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Сря Фев 08, 2012 10:51 pm | |
| Ок! Мен не ми е чак толкова трудно, като имам свобода и повече информация. Обаче, като ви гледам вас казвате, че героя ви тръгва в 15 реда. |
|
| |
Меропа Морт
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Сря Фев 08, 2012 11:14 pm | |
| :D:D:D:D:D хахахахах! :Д:Д това беше страшно добро! ^^ | |
|
| |
Fate Admin
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Чет Фев 09, 2012 7:15 am | |
| хахахa! Ако четеш постовете на Aradel, можеш да осъзнаеш колко развинтена фантазия може да има дори един измислен герой, който си спомня за хилядите си преживявания които е изживял, в краткият си живот.Може да почувстваш дори изненадата от това че тя е направила толкова неща в миналото си, а сега само ходи да се сваля с красавците... GorgeousNightmare, нейните постове пък са такива че когато ги четеш, в тях ще откриеш скритият замисъл за пъкленото убийство на жертвата която стои пред нея, въпреки че я гледа с милите си очи, примигайки на пресекулки и гелейки косата и... тя винаги е готова да извади ножа изпод бельото си и да му/и пререже гърлото като на малко агне...В нея има толкова злоба, която ми е чудно понякога как не е изскочила в реалният живот и не и ходим сега на свиждания в Сливенския затвор... Да не говорим че съм я виждал да спи с нож до леглото За Меропа не мога да кажа нищо все още, тъй като я изучавам | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Чет Фев 09, 2012 9:42 am | |
| Моля?? Спомянм си отделни случки от детството, Тед!Твоят герой ако е бил зает да точи лиги по момиченцата, то моята го е изживявала.Пък мога да ти кажа , че те свалят мен , това ,че ги карам даси мислят, че им се вързвам е друг въпрос.А ти до сега да си направил нещо по-интересно освен да си играеш с котето ми и да вървиш след задника на Лаура?Аз съм по-млад играч и вече влязох взлом в тетъра и летях. Казват това с най-добри чувства , не съм толкова филмирана ,че да се паля като някой обиди скъпата ми Арадел |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Чет Фев 09, 2012 9:47 am | |
| Хахах, стига сте се карали де. Тед, ти ме разби. За малко да падна от стола от смях. Ся нищо не се е случило, колкото по-дълги постове, толкова по-добре. Нали?
П.С. Поли стискам палци! |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Чет Фев 09, 2012 8:16 pm | |
| О, ние така си говорим, не се караме Иначе относно дългите постове, важно е съдържанието!5 реда може да са много по-смислени от 50. |
|
| |
poli_dreamz Admin
Брой мнения : 3308 Join date : 16.01.2011 Age : 36 Местожителство : Plovdiv
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Чет Фев 09, 2012 9:19 pm | |
| Балушииииииииииииииииииииииииииии | |
|
| |
Fate Admin
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Пет Фев 10, 2012 5:31 am | |
| - Цитат :
- Белокосия не обичаше "трупородните", те му бяха противни и ги смяташе за безчестни. Освен това се множаха толкова бързо все едно всеки съживен труп, ставаше некромансър.
хахахаха, сипа ли ви момчето :D Ерагон, сложи една снимка да те видим | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Пет Фев 10, 2012 10:44 am | |
| Охх днеска се събудих с температура 38.5 и ужасни болки в главата и сега съм малко по-добре. :( Колкото до това : Цитат: Белокосия не обичаше "трупородните", те му бяха противни и ги смяташе за безчестни. Освен това се множаха толкова бързо все едно всеки съживен труп, ставаше некромансър. Героят ми не обича некромансъри, а не аз. Даже, като си правих герой се чудих между некромансър и нукс. Снимка ще сложа после, когато имам достъп до компютъра, че сега на лаптопа нямам никакви. |
|
| |
GorgeousNightmare
Брой мнения : 895 Join date : 30.01.2011 Местожителство : Plovdiv
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! Пет Фев 10, 2012 10:47 am | |
| Хахах идеално си избра нукса. Стига с тия некромансъри, много ще се навъдим. Между другото оправяй се по-бързо, че да не стане беля :( | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Спам!!!!!!!! | |
| |
|
| |
| Спам!!!!!!!! | |
|